ARACELI AIGUAVIVA PRESENTA UN NOU ESPECTACLE A DUO AMB PAULINHO LÈMOS, DE BOSSA NOVA-JAZZ ( dues veus i una guitarra).

Proper concert el dia 10 de maig del 2012, a les 9:30 del vespre ( però és recomanable anar-hi a les 9 per poder seure) al local  JAZZPETIT, de Barcelona, al carrer Encarnació, 143 ( entre carrer Pi i Maragall i carrer Sardenya ). L’ entrada és gratuïta.

Segurament que a casi tots els músics del mon els hi agradaria cantar en homenatge a la Bossa Nova, tocar els seus versus, i armoníes, viure el seu ambient i comprovar l’eternitat i riquesa de les seves cançons.

PAULINHO LÊMOS  I  ARACELI AIGUAVIVA ho fan amb una entrega musical i fins i tot emocional que està clara a cada minut de l’ espectacle. Fan la interpretació d’estandars de la Bossa Nova fusionant-la amb  el Jazz. Improvitçen amb tota la naturalitat i la intensitat que els provoca una compenetració , que fa innecessari assajar abans dels concerts.

Des que es va traslladar a Europa, a mitjans dels anys vuitanta, Paulinho Lêmos s’ha convertit en un del musics brasilers més representatius de la música del seu país al vell continent, i especialment en l’escena catalana i espanyola, on actua amb una asiduitat que diu molt de les seves aptituds artístiques.

Araceli Aiguaviva, una dona madura , que adora el jazz i la Bossa Nova, ens ha fet entrega del seu tercer treball , el disc “ DEIXA”, sota el segell “ NÒMADA 57”, del que en podeu veure tots els detalls i les crítiques i el podeu escoltar si entreu a la secció Cançons.

Fent aquest disc va conèixer a Paulinho Lêmos , on van fer un tema a duo ells dos sols, i van detectar una connexió que faria que comencessin a actuar en diferents locals de Catalunya.

Araceli Aiguaviva Baulies
617273354
araceliaiguaviva@ono.com
www.araceliaiguaviva.com
www.myspace.com/paulinholemos